Tweelingen zijn allemansvrienden. Ze leren graag veel mensen kennen, zijn nieuwsgierig en zitten vol energie. Als je Tweelingen bent dan ben je vaak ook een kei in communicatie en goed met woorden. Je bent veelzijdig en snel, maar ook rusteloos, vluchtig en soms oppervlakkig. Tweelingen zijn vaak goede managers en verkopers door hun talent voor communicatie. Je vindt het wel moeilijk om je te focussen en hebt vaak allerlei onafgeronde projecten, omdat je alles tegelijk wilt ontdekken. Als vriend vinden mensen je vaak spannend en interessant. Je maakt veel mee en deelt dit ook met je vrienden, al ben je ook in dit contact vluchtig.

Edelstenen die horen bij Tweelingen

Ieder teken van de zodiac heeft sterke en minder sterke kwaliteiten. Met edelstenen kun je deze kwaliteiten versterken of afzwakken. Tweelingen zijn luchttekens. Sterrenbeelden die horen bij het element lucht zijn erg intellectueel en innovatief. Vaak geven zij de voorkeur aan geestelijk contact boven hartstocht. Ze hebben een grote drang naar vrijheid en kunnen soms kil overkomen. Edelstenen die passen bij Tweelingen zijn onder andere de agaat, aquamarijn, citrien, topaas en het tijgeroog.

Aquamarijn

De aquamarijn is een kostbare edelsteen. De naam komt van het Latijnse aqua marina, oftewel zeewater. De steen heeft een geneeskrachtige werking op vele kwalen. Aquamarijn helpt het afweersysteem te versterken, geeft ontspanning en rust en helpt bij zeeziekte.

Citrien

Citrien is mineraal dat valt onder de kwarts. De kleur is geel. De steen is zeldzaam, maar ondanks dat niet veel waard. Citrien wordt namelijk ook nagemaakt. Kijk dus goed of je wel echt Citrien koopt of een namaak. De steen bevordert zelfvertrouwen, energie en respect. Edelsteentherapeuten zeggen dat deze steen helpt bij depressie en het overwinnen van angsten en negatief aangeleerd gedrag. Dit geldt dus wel alleen voor echt Citrien en niet de namaakvariant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here