Home Algemeen Sieraden met meteoriet kopen

Sieraden met meteoriet kopen

344
0
meteoriet kopen

Een meteoriet is een deeltje van een meteoor wat door de atmosfeer op aarde terecht komt. Deze komen dus letterlijk uit de lucht vallen. De steen voelt erg koud aan en is grijs glimmend van kleur, de kleur heeft wat weg van staal. Meteorieten zijn zeldzaam, je zult ze niet zomaar vinden. In Nederland zijn tot dusver maar 4 meteoriet stenen gevonden.

Lees ook: De geneeskracht van meteoriet

Iedere ketting hanger is uniek

Doordat meteorieten redelijk zeldzaam zijn, is een sieraad met meteoriet kopen ook wat duurder. Een meteoriet ketting hanger heeft vaak een enorm bijzondere vorm. De steen wordt veelal gebruikt zoals het gevonden wordt. Hierdoor zie je de natuurlijke vorm van de meteoriet en is iedere ketting hanger uniek. De steen heeft verschillende uitsteeksels en oneffenheden. Een kettinghanger is gemiddeld 2cm. Doordat het een donkergrijze, glanzende kleur heeft is het een prachtige steen om als ketting te dragen.

Er zijn ook kettinghangers waarbij de meteoriet tot platte steen is geslepen, de steen heeft veelal een ronde vorm of de vorm van een druppel. Ook wordt deze plat geslepen meteoriet steen verwerkt in en ringen

De losse stenen zijn meestal ruw, je ziet hierdoor goed de structuur van de steen. Het formaat in van deze steen kan erg verschillen, de prijzen gaan veelal op gewicht. Een kleine meteoriet is gemiddeld 10 gram, terwijl een grote brok al richting de 500 gram kan gaan.

Meteoriet helpt je aarden

Meteoriet is gunstig voor het wortel chakra, de zonnevlecht chakra en het derde oog. Het helpt je aarden en heeft een ontladende werking. De steen stuurt je in de goede richting en helpt je voorkomen dat je in moeilijkheden komt. Het zorgt voor emotionele balans en helpt je om de lessen te leren uit vervelende ervaringen. Lichamelijk werkt deze edelsteen positief op het bloed en de weefsels. Het ondersteunt het genezingsproces en geeft mensen met een chronische ziekte nieuwe kracht.

DELEN
Vorig artikelLapis Lazuli een blauwe energie
Volgend artikelTurkoois kopen als sieraad of (ruwe) steen
Redactie
Soms schrijven Judy en Edwin artikelen samen. Ook krijgen zij hulp van anderen om edelstenen.blog up-to-date te houden. Deze blogs worden geplaatst onder de naam 'redactie'. Heb je een op- of aanmerking op een van de artikelen die onder deze naam zijn geplaatst, dan kun je gewoon contact opnemen met Judy en Edwin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here