Home Boji stenen

Boji stenen

Wat zijn Boji stenen?

Boji StenenBoji stenen zijn zeer bijzondere geneeskrachtige en spirituele stenen. De stenen worden voornamelijk gevonden in de Amerikaanse staat Colorado en bevatten: palladium, pyriet, marcosite en soms jarosiet. De stenen hebben allemaal een ander formaat. Je kunt het mineraal zo klein als een 10 cent munt kopen, maar ook vijf keer zo groot. Boji stenen bestaan in drie vormen: mannelijk, vrouwelijk en androgyne.

Elke vorm heeft weer andere bijzondere eigenschappen. De stenen worden vaak gebruikt bij meditatie en edelsteentherapie. Volgens astrologen passen de sterrenbeelden Leeuw, Stier, Waterman en Schorpioen goed bij de steen. Als je optimaal wilt profiteren van de spirituele kant van de sten, dan kun je het beste een mannelijke en een vrouwelijke variant tegelijk gebruiken.

Boji stenen zijn al miljoenen jaren oud. De stenen zijn het beste werkzaam wanneer ze gebruikt als paartje. Een manlijke en vrouwelijke steen. De vrouwelijke steen is rond tot ovaal van vorm en is glad. De mannelijke steen heeft...

AANBIEDING – €135,- korting

Yoga Nidra Chakra cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding