Home Apofyliet

Apofyliet

Wat is apofyliet?

Apophyllite Apofyliet ApofyllietApofyliet, apofyliet, in het Engels ook wel apophyllite, is een steen die pas vrij laat is ontdekt en geïdentificeerd. Pas laat in de negentiende eeuw werd de steen echt benoemd onder de naam zoals wij die nu kennen. De steen past erg goed bij de sterrenbeelden Tweelingen en Weegschaal. Het wordt in de kleuren roze, groen, kleurloos en wit het meeste gevonden. Vaak wordt dit mineraal verkocht samen met andere mineralen zoals stilbiet. Het heeft een grote geneeskrachtige werking op onder andere de slijmvliezen en problemen die te maken hebben met de ademhaling.

Het wordt veel gebruikt door edelstentherapeuten om de negatieve energie rondom mensen te zuiveren. Ook is het een populaire steen om in huis tentoon te stellen.

Apofyliet wordt gevonden in de kleuren roze, groen, wit en kleurloos. De steen heeft een parelmoerachtige glans en is doorzichtig tot doorschijnend van kleur.De energie van deze steen kan je helpen bij verschillende klachten. Hieronder staan enkele klachten beschreven...

AANBIEDING – €135,- korting

Yoga Nidra Chakra cursus. Bekijk de cursus via de button hieronder of lees ons Yoga Nidra cursus blog

Yoga Chakra aanbieding