Home Lapis Lazuli Lapis Lazuli een blauwe energie

Lapis Lazuli een blauwe energie

498
0
Lapis Lazuli spirituele steen

De lapis lazuli is een blauwe steen met kleine spikkeltjes pyriet. Soms bevat de steen ook witte stukjes calciet. De kleur van de Lapis Lazuli wordt al eeuwen lang in verband gebracht met bezinning. De steen bevordert de spirituele kracht. Hier onder zijn enkele voorbeelden van de spirituele werking van de steen beschreven.

Versterkt intuïtie

Intuïtie is een gave die je bij je geboorte hebt mee gekregen. Maar in je kinderjaren werd dit vaak teniet gedaan. Als kind voelde je vast wel eens iets op energie niveau wat je ouders niet voelden. Vaak werd dat afgedaan met “dat verbeeld je jezelf” Naarmate je ouder wordt stop je die gevoelens vaak weg. Maar soms komen er wel eens dingen op in je hoofd. Probeer daar naar te luisteren. Het is niet raar of vreemd om naar je intuïtie te luisteren. Soms kan het je zelfs helpen in bepaalde situaties. Een lapis lazuli op de huid gedragen helpt je intuïtie te versterken.

Kalmeert bij boosheid en irritatie

Wanneer je boos bent gaat je bloeddruk omhoog en gaat je hart sneller kloppen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geïrriteerd bent of boos wordt. Het kan bijvoorbeeld komen door een vervelende opmerking van een ander. Wanneer je boos wordt laat je de ander merken dat je dat niet fijn vindt. Door de boosheid verzacht je de pijn. Belangrijk is wel dat je boos wordt op de juiste persoon en niet op andere mensen in je omgeving. Wanneer de boosheid voor een langere tijd duurt. Of je kan jezelf niet uiten is dat niet gezond voor je. Een lapis lazuli helpt je te kalmeren. Houd de steen in beide handen vast. Of draag de steen op de huid.

Lapis lazuli maakt optimistisch

Een optimistisch persoon heeft een positieve kijk op het leven. Een optimist ziet vaak kansen in zijn of haar problemen. Een voorbeeld van een pessimist en een optimist. Een optimist denkt mijn glas is nog halfvol. Terwijl de pessimist denkt mijn glas is al half leeg. Een lapis lazuli zorgt voor optimistische gevoelens. Draag de steen rechtstreeks op de huid. Dit geeft het beste resultaat.

Vorig artikelAngeliet, de genezende energie
Volgend artikelSieraden met meteoriet kopen
Judy
De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here