jade

Echte jade verkleurt wanneer je het jaren lang op de huid draagt. Hieraan kun je zien dat het echt jade is. De steen wordt vaak gebruikt om sieraden van te maken en voor de geneeskrachtige werking. Jade wordt ook ingezet voor klachten op spiritueel gebied. Jade correspondeert met de vierde chakra het hartchakra. Hieronder vind je enkele voorbeelden waarbij jade je op het geestelijk vlak kan helpen.

Helpt bij rouwverwerking

Als iemand overlijd die je dierbaar is dan voel je vaak de leegte die deze persoon achterlaat. Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier. Er zijn mensen die het gevoel hebben nooit meer te kunnen lachen en verder kunnen gaan met hun oude leven. Er zijn ook mensen die het feit verdringen en weer “gewoon” verder willen gaan met hun leven. Maar wanneer je een verlies niet goed verwerkt dan komt er toch vaak een moment waarin je gevoelens vastlopen. Het is dan ook goed om je rouw te verwerken. Deze steen op de huid gedragen kan je helpen bij de rouwverwerking.

Stimuleert dromen die inzicht geven

Je kan verschillende dromen hebben. Belangrijk zijn de dromen die je inzicht geven. Sommige dromen geven je boodschappen vanuit je onderbewuste. Vaak gaat het over “stukjes” die je die dag hebt mee gemaakt. Fijn is het als je na een droom inzicht hebt gekregen hoe je in het leven staat. Deze steen op de huid gedragen helpt je dromen te krijgen waardoor je inzicht krijgt.

Jade helpt je beter te luisteren naar je lichaam

Naar je lichaam luisteren klinkt zo gemakkelijk. Maar toch is dat niet altijd even gemakkelijk om dat uit te voeren. Je lichaam geeft vaak signalen af die genegeerd worden. Signalen als wanneer je vermoeid bent of wanneer je veel te veel informatie binnen krijgt. Soms ga je zo lang door met deze en andere signalen te negeren dat je een burn-out krijgt of lichamelijke klachten. Jade helpt om je te leren luisteren naar je lichaam. Draag de steen wel op de huid voor het beste resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here