Edelsteen cadeau geven bij opleiding en beroepskeuze


Een nieuw beroep kiezen of een nieuwe opleiding kiezen is lastig. Je weet vaak op jonge leeftijd nog niet wat je precies wilt doen later. Op latere leeftijd veranderen van beroep is ook erg lastig. Je geeft vaak vastigheid op en moet iets nieuws aangaan. In beide gevallen ga je uit de vertrouwde omgeving en op zoek naar iets nieuws. Bij deze keuze kunnen edelstenen goed helpen. Er zijn edelstenen en mineralen te koop die rust geven, helderheid verschaffen, helpen je doelen te halen en die jouw eigen intuïtie versterken. Hieronder hebben wij vier belangrijke edelstenen opgesomd die alles te maken hebben met een (nieuwe) opleiding, werk of beroepskeuze.

Apofylliet – Een steen voor bewustzijn en verantwoordelijkheid

De zeer onbekende steen apofylliet staat voor bewustzijn. Dit met name op gebied van eigen doelen, mogelijkheden en beperkingen. Ook staat het voor verantwoordelijkheid nemen. Al deze eigenschappen komen goed van pas tijdens de beroepskeuze.

Larimar – Volg je intuïtie en vertrouw op jezelf

De larimar, vooral de blauwe kleur steen, staat voor het volgen van je eigen intuïtie en vertrouwen in jezelf. Je hebt je leven volledig zelf in de hand. Je moet je laten leiden door alles wat jij belangrijk vind. De larimar edelsteen helpt je met het vertrouwen op jezelf. Het geeft tevens hoop en vertrouwen.

Topaas – Behaal je doelen op gebied van opleiding en beroepskeuze

Heldere doelen stellen is op alle leeftijden erg belangrijk. Dit geldt ook op het gebied van opleiding en beroep. De topaas helpt bij het beseffen dat jij zelf sterk bent en dat je doelen kunt stellen en ook behalen. Het haalt het beste in jezelf naar boven.

Meerkleurige toermalijn – Vaardigheden ontwikkelen

De toermalijn met meerdere kleuren staat voor veelzijdigheid en het ontwikkelen van jezelf. Het ontwikkelen van vaardigheden is enorm belangrijk als het gaat om nieuwe uitdagingen in het leven.

Wij hebben al onze edelstenen ‘verzameld’, neem nu een kijkje!

In de loop van de jaren zijn wij in het bezit gekomen van een prachtige collectie edelstenen. Natuurlijk bestaan onze cadeaus aan onze vrienden en kennissen ook uit specifieke edelstenen. Wij hebben ze op een rij gezet in onze webshop!

Bent u op zoek naar een specifieke edelsteen, download dan u ons e-book en maak op deze manier de juiste keuze! Wij vertellen in ons e-book kort iets over de edelsteen en richten ons vooral op welke krachten de edelstenen hebben. Nu beschikbaar in onze webshop!

 

Edwin

Edwin heeft op 8 jarige leeftijd een edelstenen-verzamelpakket van zijn ouders cadeau gehad. In dit pakket zat iedere week een nieuwe edelsteen of mineraal met daarbij informatie. De passie voor edelstenen en mineralen is toen begonnen. Op edelstenen.blog schrijft hij alles wat te maken heeft met dit onderwerp.

Recent Content

link to Edelstenen kopen

Edelstenen kopen

Heel goed, je gaat edelstenen kopen. Wat de specifieke reden voor je keuze is maakt natuurlijk helemaal niet uit. Maar nu is de vraag: Waar kun je de edelstenen kopen? En waar kun je dit het beste doen? Ook wil je waarschijnlijk weten: waar let je op bij edelstenen kopen? Hoe kun je erop vertrouwen […]