Home Chalcedoon Chalcedoon kopen

Chalcedoon kopen

553
0

Chalcedoon is een soort kwarts en valt onder de cryptokristallijn kwarts. De kristallen zijn erg klein en alleen met een microscoop kan chalcedoon onderscheiden worden van onder andere jaspis, agaat en chrysopraas. De steen komt in verschillende kleuren voor, zoals in het wit, (licht)blauw, rood, roze, appelgroen, koperkleur en bruin. De stenen hebben vaak witte strepen.

Schitterende chalcedoon stenen

Charcedoon roosjes zijn kleine ruwe stenen bekleed met kristallen. De kristallen zijn klein van formaat waardoor de roosjes enorm schitteren. De chalcedoon roosjes komen voor in allerlei kleuren maar voornamelijk in het wit en donkerbruin/zwart. Deze kleine stenen zijn prachtig als decoratie in huis, net zoals de chalcedoon geode. De geode heeft een holling die bekleed is met kristallen. Ook deze schitteren bijzonder mooi en komen vooral in de wit en zwart tinten voor.

Ook wordt deze prachtige edelsteen verwerkt in sieraden, in deze categorie zie je alle chalcedoon kleuren voorbij komen. De steen wordt verwerkt tot prachtige kralen waarvan armbanden en kettingen worden gemaakt. Ook wordt de steen verwerkt in ringen, oorbellen en kettinghangers. Chalcedoon kopen is iets persoonlijks, juist omdat er zoveel verschillende kleuren zijn. De lichte kleuren als lichtblauw, roze en wit zijn het meest populair.

Ruwe chalcedoon wordt ook gebruikt voor sieraden. Deze worden in een zilverkleurig spiraal gestopt en kan als ketting hanger gedragen worden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook losse ruwe stenen, deze zijn erg mooi om te zien door de kristallen. Hoe groter de steen, hoe groter de kristallen!

Betere communicatie dankzij chalcedoon

Een sieraad van chalcedoon of losse chalcedoon steen kopen wordt aangeraden voor mensen die moeite hebben met communicatie. Deze edelsteen zorgt er namelijk voor dat je beter kunt luisteren maar ook dat je beter durft te spreken. Het heeft een positief effect op het welbevinden en zorgt voor een vrolijke, enthousiaste en creatieve stemming. Daarnaast heeft chalcedoon positief effect op de longen en vermindert het verkoudheid en ademhalingsproblemen. Ook stimuleert het de doorbloeding, de insuline productie en vermindert het vochtophoping

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here