Celestien wordt ook wel celestiet of coelestien genoemd. De steen wordt gevonden in kleurloos en van lichtblauw tot grijs van kleur. Celestien heeft een glas glans en is doorschijnend tot doorzichtig. Wanneer de steen getrommeld is dan is voorzichtigheid geboden. In de getrommelde vorm kan deze namelijk snel breken. Het is een geliefde steen bij de edelsteentherapie omdat deze hoge vibraties uit straalt. Hieronder staan enkele klachten beschreven waarbij deze krachtige steen kan helpen.

Restless legs syndroom

Restless legs syndrome oftewel het rusteloze benen syndroom is een hinderlijke aandoening. Mensen met deze aandoeningen hebben vaak een kriebelend of rusteloos gevoel in de benen. De klachten nemen vaak toe tijdens de avond en nacht. Wanneer de benen rust hebben. Als je last hebt van dit syndroom kun je je benen bijna niet stilhouden. Dit omdat bij beweging van de benen de klachten afnemen. Hierdoor kan je slaap tekort komen waardoor je overdag minder goed kan functioneren. Een celestien op de huid gedragen kan de bovenstaande klachten verminderen.

Energie bij vermoeidheid

Veel mensen kennen het gevoel van vermoeid zijn wel. Vaak gaat dit wel weer over. Bijvoorbeeld na een nacht goed slapen of een ochtend uitslapen. Vervelend is het wanneer je jezelf langdurig vermoeid voelt. Het kan komen door teveel achter elkaar werken maar ook door teveel stress hebben. Vaak is vermoeidheid een waarschuwing van je lichaam. Een celestien kan je helpen wat meer energie te krijgen. Draag de steen wel rechtstreeks op de huid.

Kinderen met ADHD

Kinderen met ADHD zijn vaak snel afgeleid. Zij doen meestal dingen zonder er eerst over na te denken. Op school en thuis geeft dit gedrag vaak problemen. Ook de omgang met leeftijdgenootjes gaat niet altijd even gemakkelijk. Een celestien kan helpen om wat meer te kunnen concentreren. Pas wel op met kleine stenen bij kinderen vanwege verstikking gevaar.

Celestien een pijn verlichtende steen

Vooral bij klachten in het gebied van de keelchakra geeft de celestien verlichting. Problemen zoals nekklachten, tand en kaakproblemen en bij stem problemen. Draag de steen rechtstreeks op de huid. Hiermee bereik je het beste resultaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here