De kracht van edelstenen tegen Artrose


Artrose is een gewrichtsaandoening dat te maken heeft met slijtage. Het is een vervelende en vaak ook zeer pijnlijke aandoening. De kracht van edelstenen en mineralen kan wellicht helpen bij deze klacht als ondersteuning. Je dient bij het vermoeden van artrose of het hebben van de ziekte altijd een arts te raadplegen. In dit artikel bespreken we welke edelstenen bij artrose kunnen helpen en wat de ziekte inhoudt.

Wat is artrose?

Artrose is heel kort gezegd slijtage aan gewrichten. Dit ontstaat doordat kraakbeen in het lichaam bij de gewrichten verloren gaat. Het lichaam kan het niet meer bijhouden met produceren. In sommige gevallen wordt het gewrichtskraakbeen slechter, maar in andere gevallen verdwijnt het zelfs volledig. Mensen die hier heel veel last van hebben die hebben vaak veel pijn tijdens bewegen. Vaak zijn de klachten het ergste als iemand een tijd lang niet heeft bewogen. Bijvoorbeeld na lang stilzitten of in de ochtend na het slapen. Edelstenen en mineralen kunnen goed ondersteunen bij deze klacht, maar dit kan zeker niet het oordeel van een deskundig medisch opgeleid persoon vervangen.

Voor elk probleem een oplossing

Wij hebben een uniek e-book samengesteld. Hierin staan meer dan 500 lichamelijk en geestelijke problemen in alfabetische volgorde genoemd. Met natuurlijk daarbij de vermelding van de edelsteen die je kan helpen.

Dit E-book kan je in een gebruiksvriendelijke PDF download direct ontvangen:

Welke edelstenen kunnen daarbij helpen?

Malachiet

Net als bij de aandoening artritis (niet te verwarren met artrose) past de malachiet goed bij de klacht. De malachiet staat er om bekend dat het een ontstekingsremmende werking heeft en positief werkt op het kraakbeen. Vooral het laatste ervaart met als prettig bij artrose. Deze steen kun je gemakkelijk kopen in Nederland en België.

Magnetiet

Magnetiet is een steen die je goed samen kunt dragen met malachiet. Het wordt zelfs soms samen gevonden. De steen wordt al eeuwen erkent als een steen die helpt tegen pijn. Veel mensen met gewrichtsklachten kunnen dus baat hebben bij een magnetietsteen. Je kunt het bijvoorbeeld dragen als hanger om de nek, direct op de huid.

Overige stenen

Edwin

Edwin heeft op 8 jarige leeftijd een edelstenen-verzamelpakket van zijn ouders cadeau gehad. In dit pakket zat iedere week een nieuwe edelsteen of mineraal met daarbij informatie. De passie voor edelstenen en mineralen is toen begonnen. Op edelstenen.blog schrijft hij alles wat te maken heeft met dit onderwerp.

Recent Content

link to Koop nu jouw unieke Amethist!

Koop nu jouw unieke Amethist!

De amethist is een van de meest bekendste edelstenen. Deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden. In de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland […]
link to Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Girasol, ontzorgt en geeft inzicht

Naast een positieve werking op de lymfeklieren helpt deze wateropaal het lichaam zichzelf te genezen. Hij geeft innerlijke rust en vermindert je spanningen en zorgen. De Girasol is een geest verhelderende edelsteen. Een prachtige edelsteen die veel waarde voor ons heeft. Wij merken dat Girasol een krachtige edelsteen is. Dit betekent dat Girasol meewerkt aan […]