Mensen die zijn geboren in april en hun geboortesteen willen dragen zitten goed. De diamant hoort namelijk bij deze maand. Schrik niet meteen: Het hoeft geen hele dure steen te zijn om te kopen. Gelukkig past de witte variant het beste bij april en niet de hele dure rode diamant. De naam van de steen stamt van het Griekse adamas, wat onoverwinnelijk betekent. Het staat daarnaast nog steeds symbool voor rijkdom en eeuwige liefde.

De edelsteen diamant

Diamanten staan voor zuiverheid en een geconcentreerde lichtenergie. De stenen zijn volgens astrologen en edelsteenkundigen erg krachtig en hebben een intense kracht. Je kan de edelsteen goed in combinatie met andere stenen gebruiken. Iets wat met de meeste edelstenen niet goed kan. Tijdens het mediteren wordt het op het derde-oog-chakra geplaatst. Het staat dan voor meer inzicht en positieve transformatie. De steen is ook erg populair als trouw- of verlovingsring.

De kleur die bij de maand april hoort

Volgens veel mensen is wit geen kleur. Toch worden er door kleurexperts een hoop eigenschappen verbonden met de kleur. Een diamant kun je in meerdere kleuren kopen, maar de witte, heldere of doorzichtige varianten passen het beste bij de geboortemaand april. Deze kleur heeft te maken met reinheid, maagdelijkheid en religie. Het is de tegenhanger van de kleur zwart. Wit hoort traditioneel bij bruiloften, waar de zwarte kleur meer bij uitvaarten wordt gebruikt. Toch is het tegenwoordig een trend om bijvoorbeeld een uitvaart te houden met het thema wit.

Geboortemaand steen kopen

Dure diamanten kun je overal ter wereld kopen, maar als je goedkoop een hanger wilt hebben, dan is dan is dat mogelijk. Je hoeft echt geen vermogen uit te geven. Een klein stukje diamant geeft al genoeg kracht aan de dragen af. Hieronder vind je leuke hangers en andere sieraden die je kunt gebruiken als je in de maand april geboren bent. Deze zijn wellicht ook leuk als cadeau.

Klik op het logo om naar de steen van jouw maand te gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here