Home Angeliet Angeliet, de genezende energie

Angeliet, de genezende energie

1168
0
Geneeskracht angeliet

Angeliet wordt gevonden in de kleur lichtblauw, wit en grijs. De steen heeft een glas tot parelmoerachtige glans. De angeliet is een graag geziene steen bij de sieradenindustrie. Maar deze steen heeft ook een geneeskrachtige energie die bij verschillende kwalen kan worden ingezet. Enkele klachten waarbij angeliet kan helpen staan hieronder beschreven.

Ontstekingen

Een ontsteking is een reactie die je lichaam geeft op een prikkel van buitenaf. Deze reactie kan ontstaan wanneer de huid beschadigd wordt door bijvoorbeeld een scherp voorwerp. Maar het kan ook ontstaan door contact met chemische of giftige stoffen. Je lichaam reageert hierop met een ontsteking om de lichaamsvreemde stoffen te verwijderen. Een angeliet helpt door de ontsteking te helpen met het genezingsproces. Draag de steen voor het beste resultaat rechtstreeks op de huid.

Schildklier

De schildklier is een klein orgaan en bevind zich in de halsstreek. Het orgaan is zorgt voor het goed functioneren van je stofwisseling en groei. Dit wordt geregeld doordat je schildklier het zogenaamde schildklierhormoon afgeeft. Er zijn twee problemen die vaak voorkomen. Dit zijn een te snel werkende schildklier en de te traag werkende schildklier. Een angeliet gedragen op de huid helpt de functie van de schildklier te ondersteunen.

Angeliet helpt bij vochtophoping

Vochtophoping ontstaat wanneer het vocht niet uit je lichaamsweefsel trekt. Er zijn verschillende oorzaken voor dit probleem. Enkele voorbeelden zijn een reactie op extreem warm weer en of te veel zout in het voedsel wat je binnen krijgt. Sommige vrouwen hebben voor de menstruatie ook wel last van deze klacht. Het komt het meest voor bij de enkels, handen en voeten. Een angeliet kan helpen bij dit lastige probleem. Draag de steen wel op de huid.

Keelproblemen

Problemen aan de keel zijn vaak een symptoom van een bacteriële infectie of een griep. De meest voorkomende klachten zijn moeite hebben met het doorslikken van voedsel en een brandend of prikkelend gevoel in de keelholte. Soms lijkt het net of je een brok in je keel voelt. Leg een angeliet voor een langere tijd op je keel. Dit kan de pijn doen verzachten.

Vorig artikelBasalt, informatie en vormen
Volgend artikelLapis Lazuli een blauwe energie
Judy
De interesse van Judy voor edelstenen en mineralen begon toen zij Edwin (andere blogger van deze website) een edelstenenverzamelpakket cadeau gaf. Zij vond dit zo leuk dat zij ook is gaan verzamelen en honderden boeken en websites heeft verslonden over dit onderwerp. Op edelstenen.blog schrijft zij vanuit haar eigen passie en visie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here