Home Amethist Amethist kopen

Amethist kopen

572
0
Amethist kopen

De amethist is een van de meest bekende edelstenen, deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden, in de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland en Zwitserland. In welke vormen kun je amethist kopen?

Amethist kopen als sieraad, geode of knuffelsteen

Een amethist kopen kan eenvoudig via internet en in verschillende edelstenen winkels. Sieraden met amethist zijn te koop bij een juwelier, in de vorm van een ketting, armband, ring, ketting hanger of oorbellen. De amethist wordt in vrijwel ieder soort sieraad verwerkt en het aanbod is enorm.

Amethist is ook te koop als geode. Dit is een prachtige rotsholte die aan de binnenkant bekleed is met amethist kristallen. Hierdoor zie je de amethist zoals het in de natuur groeit. De hoogte, de vorm en het gewicht van de geode kan verschillen, sommige zijn langwerpig en anderen zijn wat ronder. Hoe donkerder paars de kleur van de kristallen is, hoe beter de kwaliteit.

Hoewel de natuurlijke kristallen van de amethist juist zo mooi zijn, kun je ook kiezen voor een geslepen knuffelsteen. Deze stenen zijn glad en de kleine variant kun je bij je dragen, om te profiteren van de energieën van de steen. Er zijn ook grotere exemplaren die in huis kunnen worden geplaatst. De energie verspreidt zich over de ruimte en het oogt enorm mooi.

Amethist tegen hoofdpijn en migraine

De geneeskracht van de amethist kan helpen bij het vinden van innerlijke rust, het zorgt voor kalmte en ontspanning. Amethist is verbonden met het voorhoofdchakra en de kruinchakra hierdoor kan deze steen erg nuttig zijn als je regelmatig last hebt van hoofdpijn of migraine. Je kunt een amethist hanger om je nek dragen of even op het voorhoofd leggen om hoofdpijn te verminderen.

Ook bij inslaap- en doorslaapproblemen en bij nachtmerries kan de amethist ondersteuning bieden. Je kunt een knuffelsteen onder je hoofdkussen leggen als je gaat slapen of een geode op je nachtkastje plaatsen, dit zorgt voor een betere nachtrust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here