Home Amethist Koop nu jouw unieke Amethist!

Koop nu jouw unieke Amethist!

725
0
Amethist kopen

De amethist is een van de meest bekende edelstenen, deze paarse kristal is familie van de bergkristal en wordt gekenmerkt door zijn prachtige paarse kleur. De edelsteen wordt verspreid over de wereld gevonden, in de middeleeuwen was dit voornamelijk in Brazilië. Tegenwoordig wordt de amethist onder andere ook gevonden in de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland en Zwitserland. Een amethist kopen is een aanrader. Want deze edelsteen is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook vele geneeskrachtige eigenschappen.

Onze gekochte amethisten

Wij hebben verschillende amethisten in onze collectie. Ook hebben we in allerlei verschillende vormen amethisten gekocht om weg te geven. Een amethist kopen is zo gedaan. Hieronder zie je de beste voorbeelden voor het kopen van een amethist op dit moment. Wil je zelf een amethist kopen? Klik dan op de afbeelding en controleer de huidige prijs.

Amethist Bol
Nu te koop voor minder dan 45 euro (klik op afbeelding)

 

Amethist Piramide
Orgoniet Piramide – Amethist met Kristal – Groot (33 euro? Klik op afbeelding)

 

Amethist kopen: cadeau tip

Koop onderstaande stenen, handig om als cadeautjes weg te geven. Het zijn tientallen stenen, in totaal meer dan 650 gram. Voor een kleine 30 euro ontvang je vele Amethisten. Wil je amethisten kopen? Dan is dit een erg goede mogelijkheid.

Amethist cadeau
Vele Amethisten (Nu te koop: 27 euro)

 

Amethist kopen: Kiloknaller

Wij hebben onderstaande Amethist gekocht. Een Amethist kopen is niet goedkoop. Maar naast de geneeskrachtige functies, is het gewoon een prachtige edelsteen om bijvoorbeeld in je woonkamer te zetten. De onderstaande Amethist staat bij ons te ‘knallen’. Voor ongeveer 90 euro kan je deze amethist kopen. Klik op de afbeelding om de huidige prijs te controleren.

Amethist kopen
Deze prachtige Amethist is te koop (klik op de afbeelding)

Amethist kopen als sieraad, geode of knuffelsteen

Een amethist kopen kan eenvoudig via internet en in verschillende edelstenen winkels. Sieraden met amethist zijn te koop bij een juwelier, in de vorm van een ketting, armband, ring, ketting hanger of oorbellen. De amethist wordt in vrijwel ieder soort sieraad verwerkt en het aanbod is enorm.

Amethist kopen als geode

Amethist is ook te koop als geode. Dit is een prachtige rotsholte die aan de binnenkant bekleed is met amethist kristallen. Hierdoor zie je de amethist zoals het in de natuur groeit. De hoogte, de vorm en het gewicht van de geode kan verschillen, sommige zijn langwerpig en anderen zijn wat ronder. Hoe donkerder paars de kleur van de kristallen is, hoe beter de kwaliteit.

De echte knuffelsteen

Hoewel de natuurlijke kristallen van de amethist juist zo mooi zijn, kun je ook kiezen voor een geslepen knuffelsteen. Deze stenen zijn glad en de kleine variant kun je bij je dragen, om te profiteren van de energieën van de steen. Er zijn ook grotere exemplaren die in huis kunnen worden geplaatst. De energie verspreidt zich over de ruimte en het oogt enorm mooi.

Amethist tegen hoofdpijn en migraine

De geneeskracht van de amethist kan helpen bij het vinden van innerlijke rust, het zorgt voor kalmte en ontspanning. Amethist is verbonden met het voorhoofdchakra en de kruinchakra hierdoor kan deze steen erg nuttig zijn als je regelmatig last hebt van hoofdpijn of migraine. Je kunt een amethist hanger om je nek dragen of even op het voorhoofd leggen om hoofdpijn te verminderen.

Een Amethist kopen voor betere nachtrust

Ook bij inslaap- en doorslaapproblemen en bij nachtmerries kan de amethist ondersteuning bieden. Je kunt een knuffelsteen onder je hoofdkussen leggen als je gaat slapen of een geode op je nachtkastje plaatsen, dit zorgt voor een betere nachtrust. Een amethist kopen is de oplossing:

Amethist kopen nachtrust
Aanbieding 15 euro!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here