De edelsteen amazes is een combinatie van amethist en azeztuliet. De steen heeft een krachtige zuiverende energie. Daardoor is het een geliefde steen voor het gebruik bij de edelstenentherapie. Hieronder staan enkele voorbeelden beschreven waarbij de steen je op het spirituele pad kan helpen.

Reinigt je aura van negatieve energie

Ieder levend wezen wordt omgeven door een energieveld. Dit wordt een aura genoemd. Je aura is constant in beweging en de kleuren van je aura wisselen elkaar af. Dit is afhankelijk van je stemming. In je aura bevinden zich je gevoelens als emoties en spanningen. Wanneer je er gevoelig voor bent kan je de negatieve -of positieve energie uit de aura van een ander op pikken. Van de negatieve energie van een ander kan je erg moe worden. Er kunnen zich blokkades in je lichaam gaan vormen waardoor je zelfs ziek kunt worden. Wanneer je een amazez op de huid draagt helpt deze je aura te reinigen van negatieve energie.

Brengt je gemakkelijker in contact met je gidsen

Wij hebben allemaal een beschermer of beschermers om ons heen. De een noemt dit zijn of haar gids of engel. Een ander noemt dit een beschermengel in vorm van een dierbare overleden persoon. Niet iedereen is in staat contact te hebben met zijn of haar gids. Het contact dat je met je gids of gidsen hebt is op basis van gevoelscontact. Het communiceren gebeurt niet alleen in gesproken taal. Gidsen kunnen ook met je communiceren door middel van symbolen als geuren, geluiden en kleuren.  Wanneer je een amazez vasthoudt kom je gemakkelijker in contact met je gids of gidsen.

Amazes vergroot je paranormale gaven

Het woord paranormaal wil zeggen ”alles wat niet op een wetenschappelijke manier bewezen is”.  Sommige mensen gebruiken hun paranormale gaven al zonder dat zij dat zelf weten. Soms denk je aan iemand en enkele seconden later belt deze persoon jou op. Als je bijvoorbeeld ergen naar toe gaat en je pikt  de sfeer in een ruimte heel snel op. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van paranormale gaven. Een amazes kan je helpen je paranormale gaven te versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here