Home Agaat Agaat kopen kan in enorm veel vormen

Agaat kopen kan in enorm veel vormen

910
0

Wij hebben veel verschillende soorten agaat gekocht. Voor eigen gebruik, maar juist ook voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Agaat kopen is daarom erg populair. Graag laten wij zien waar je het beste agaat kan kopen. En ook welke verschillende vormen van agaat kopen er zijn.

Agaat kopen: De beste mogelijkheid

Voor onze doeleinden zijn er drie verschillende opties om agaat te kopen. Agaat kopen hoort bij de aandacht voor de chakra. Daarom hebben wij de onderstaande agaat gekocht. Controleer de prijs door op de afbeelding te klikken:

Agaat kopen
Kilo edelstenen, Agaat voor nog geen 30 euro! (klik op afbeelding)

 

Zaksteen Agaat
Zaksteen Agaat, ideaal om altijd bij je te hebben (9 euro, klik hier)

 

Agaat hanger
Agaat hanger, uniek cadeau, 50 euro (klik op afbeelding)

Agaat in verschillende kleuren kopen

Agaat is er in verschillende natuurtinten, zoals wit, grijs, blauw/grijs, oranje, rood en bruin. De edelsteen wordt gekenmerkt door de bijzondere strepen en is familie van de kwarts. Agaat is licht doorschijnend tot doorzichtig en is vaak amandel vorming, dit komt omdat het in vulkanische gasblazen gevormd wordt. Omdat agaat een veelzijdige steen is, is het een populaire en zeer geliefde edelsteen.

Bijzondere agaat schijven

Geslepen en getrommelde agaat ziet er bijzonder uit, de gekleurde banen over de steen komen mooi naar voren en zorgen voor een prachtig kleurenspel. Vandaar ook dat deze steen erg goed als sieraad kan worden gebruikt. Ieder sieraad is uniek en door de neutrale natuurtinten past het sieraad vrijwel overal bij. Er zijn kettingen en armbanden met ronde- of splitkralen van verschillende kleuren agaat, hierdoor ziet het sieraad er levendig uit.

Agaat: als sierraad

Er zijn ook ringen, oorbellen, ketting hangers, kettingen en armbanden met één kleur agaat. Agaat sieraden kopen kan in alle agaat kleuren, maar de witte en grijze kleur worden het meeste gebruikt. Klik hier voor alle mogelijkheden voor agaat kopen als sierraad.

Agaat kopen als schijf

Agaat kopen wordt als losse steen meestal als schijf verkocht, deze schijven zijn meestal rond of ovaal. De verschillende kleurlagen worden weergegeven in ringen en zorgt voor een bijzonder effect. Deze schijven zijn er in verschillende kleuren en allemaal hebben ze een bijzonder kleurenspel. Door de schijf tegen het licht in te houden zullen de kleuren nog mooier uitkomen. Klik hier voor agaat kopen als schijf.

Agaat kopen schijf
Agaat (prachtig exemplaar)

Een geode van agaat heeft vaak een dikke buitenrand met daarin kleine kristallen. In de rand komen ook weer de mooie gekleurde lijnen naar voren, de kristallen zijn meestal licht van kleur.

Agaat en gezondheid

Deze kleurrijke edelsteen heeft een positieve invloed op elke chakra. Door de steen op het nachtkastje te plaatsen of onder het hoofdkussen kan het slaapproblemen verminderen. Het vermindert allergieën en kan ontstekingen genezen. Ook als je last hebt van spijsverteringsproblemen kan agaat ondersteuning bieden, het heeft een positief effect op de maag en darmen. Op emotioneel gebied helpt het bij het verwerken van verdriet en vermindert het angsten. Het versterkt het concentratievermogen en de intuïtie.

Gevoel van geborgenheid

Je geborgen voelen betekent niets anders dan je veilig voelen. Wanneer je jezelf in een omgeving of bij bepaalde mensen veilig voelt dan voel je jezelf geborgen. Als je dit gevoel niet hebt dan voel je meestal dat je niet welkom bent. Toch is het gevoel van geborgenheid niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet voor kinderen. Terwijl het heel belangrijk is voor een kind dat ze zich veilig voelen in hun eigen omgeving en op school. Vaak hebben kinderen een druk leven. Ze moeten naar school, naar een sport of vereniging en hebben vriendjes en vriendinnetjes. Dan is het belangrijk dat ze een veilige thuishaven hebben. Een plaats waar ze zich gewaardeerd en geborgen voelen. Een agaat op de huid gedragen helpt het gevoel van geborgenheid te versterken.

Maakt minder emotioneel

Emoties horen bij het leven. Door je emoties te tonen laat je aan de ander zien dat je “meevoelt” De emoties die je voelt kunnen je ook wel eens teveel worden. Vaak is de reden hiervan stress. Maar het kan ook een diepere oorzaak hebben. Een voorbeeld is een niet verwerkt verlies van een naaste. Zolang je dit geen plaats hebt gegeven kan het zijn dat je erg emotioneel reageert op bepaalde situaties. Een agaat op de huid gedragen helpt te sterke emoties waar je last van hebt te verminderen.

Agaat reinigt de aura

Het is belangrijk om je aura te zuiveren van negatieve energieën. De aura is een energieveld om je lichaam. Je kunt de aura vergelijken met een spons. Het is gevoelig voor je eigen emoties maar ook de energieën van andere mensen kunnen je aura binnen dringen. Sommige mensen voelen zich weleens ontzettend moe na contact met een ander. Dit kan komen doordat je de energie van de ander oppikt via je aura. Het kan zelfs voorkomen dat je de gevoelens van pijn en stress voelt van de ander. Een agaat helpt je om je aura te zuiveren van negatieve energieën. Draag de agaat op de huid voor het beste resultaat.

Agaat kopen tot slot

Tot slot geven wij nog een paar prachtige voorbeelden voor het agaat kopen. Er zijn unieke exemplaren op dit moment aanwezig, die je direct kan kopen. Agaat kopen heeft zeer veel voordelen, daarnaast zijn de prijzen niet al te hoog (klik hier voor het gehele overzicht).

Agaat kopen aanbieding
Agaat kopen, aanbiedingen (klik op afbeelding)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here